AANPAK

AANPAK

BETER LICHT VOOR KANTOOR, INDUSTRIE, WINKEL, SPORT EN ONDERWIJS

Varda staat voor voordelige, duurzame en ergonomische lichtoplossingen. We onderhouden en vernieuwen de verlichting van onder meer productiebedrijven, dienstenbedrijven, overheidsgebouwen, banken, bioscopen, winkelketens, scholen, sporthallen en bibliotheken.

IMG_20160202_081542
20161109_103113-1

LAGE KOST, HOOG COMFORT

Dankzij onze doorgedreven expertise en een efficiënt lichtonderhoud (we vervangen de lampen in groep, niet per stuk) geniet u van een minimale verlichtingskost en een optimaal lichtcomfort.

VRIJBLIJVENDE BESPARINGSANALYSE

Onze job begint bij een vrijblijvende besparingsanalyse. We analyseren uw totale verlichtingskost (inclusief onderhoudskosten) en bekijken wat zuiniger kan. Zo becijferen we uw besparingspotentieel, wat we in een verhelderend lichtrapport gieten.

besparingsanalyse

IMG_4414

SLIMME INVESTERING

Verlichting vertegenwoordigt een flinke hap van uw elektriciteitsverbruik. Varda realiseert besparingen tot 70% op deze verlichtingskost. De terugverdientijd van uw investering bedraagt vaak minder dan 1 jaar en zelden meer dan 5 jaar. Elektronische voorschakelapparaten, dimmers, aanwezigheidsdetectoren, slimmere armaturen en de voortschrijdende led-technologie maken dit mogelijk.

MILIEUBEWUST

Varda heeft oog voor het milieu. Oude lampen en armaturen brengen wij naar een erkend verwerkingscentrum, waar tot 98% van de TL-lampen wordt gerecycleerd. U ontvangt hiervoor een certificaat.

varda-20160530_007
K2

SERVICES

Onze dienstverlening is uniek op de Belgische markt. Relamping staat voor het vervangen van lampen en onderhoud van verlichtingsinstallaties. Bij Relighting wordt niet enkel het lampenpark, maar ook de verlichtingsinstallatie vernieuwd. Onze Besparingsanalyses brengen het besparingspotentieel van uw totale verlichtingskost in kaart. Uiteraard neemt Varda ook de inspectie en het onderhoud van uw Noodverlichting voor haar rekening, zodat u inzake preventie eveneens op de beide oren kunt slapen.